VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A MLADÝMI VÝHONKY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 500 g libového masa bez kostí (nebo 650 g vepřového masa s kostí), 2 lžíce oleje, 300g mladých výhonků, 2 Žilce bílého vína, 2 lžíce smetany ke šlehání (33%), 4-5 lžic sójové omáčky, 4 krajíce chleba, 40g másla

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso, je-li třeba, vykostíme a nakrájíme na proužky. V pánvi se silným dnem rozehřejeme olej a maso na něm za stálého obracení ze všech stran do zlatohněda opečeme. Pak k němu přidáme opláchnuté výhonky, společně 2 minuty opékáme. Poté postupně přiléváme víno, smetanu a sójovou omáčku, zamícháme a chvilku na malém ohni vaříme. Mezitím na druhé pánvi na rozpuštěném másle opečeme po obou stranách krajíce chleba. Podáváme je k masu (Pozn.: Vepřové maso má rychle zhnědnout a změknout. Pánev má být velmi horká, masem nepřeplněná. Doporučuje se proto maso do pánve vkládat po částech a opečené nechat uložené v teple do doby, než je přiložíme zpět k obsahu pánve.)



VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A MLADÝMI VÝHONKY. VEPŘOVÉ MASO SE SÓJOVOU OMÁČKOU A MLADÝMI VÝHONKY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1338 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz